30 Haziran 2010

İspanya'nın Golü 22 Santim Ofsayt (Video)


Dün İspanya'nın golünde Xavi topu ayağında çıkarınca bütün Portekiz savunması ofsayt taktiği için anında durmuştu. Defans durunca David Villa'nın aradan kaçısı bana bariz ofsayt gibi gelse de, ne golü tekrar gösterdiler ne de yorumcular üzerinde bir çift laf etmeyince herhalde yanlış gördüm dedim. Bir yandan da komplo teorileri üretiyordum. Acaba FIFA başkanı Sepp Platter(genelde böyle önemli pozisyonları maçın durduğu anlarda tekrar gösterilir) stadyuma direk televizyondan alınan görüntünün verilmesidir. stadyumdaki tekrarlarla beraber televiyondaki tekrarları da mı yasakladı. Tabii ki bu doğru olamazdı fakat golün 5-10 dakika sonra tekrar gösterilmemesinin tek nedeni

Bugün Portekiz basınına bakıyordum ve A BOLA gazetesi, TV GLOBO'nun gol üzerinde yaptığı analizi sitesinde vermiş. TV GLOBO'nun incelemesine göre gol 22 santim ofsayt fakat videoyu izlerseniz sizde görebileceksiniz ki bu ofsaytı görebilecek bir hakem dünyada var mı o da ayrı bir konu. 22 santimin ne kadar ettiğini videodan önce tekrar belirlemekte fayda var :) 




1 yorum:

postülat dedi ki...

hakemin görüş mesafesinde karşı oyuncu var ve o ispanyalı oyuncuyu görmesine engel olmuş.saçmalamaya gerek yok ki futbol bu hem robotlar da oynamıyor.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails