13 Haziran 2010

Almanya - Avustralya (Dünya Kupası Maç Analizleri) - 8


Almanya - Avustralya (21:30) 13 Haziran Pazar

Almanlar her kupada olduğu gibi takımlarından final bekliyorlar. Kendi evlerinde oynadıkları 2006 Dünya Kupası onlar için tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Hiçbir Avrupa takımı Avrupa kıtası dışında Dünya Kupası kazanamadığını göz önüne alırsak bu sefer işleri daha da zor. Diğer gruplara göre nispeten daha kolay bir grupta olsalarda, Avustralya ve Gana'nın son Dünya Kupası'nda gruplarından çıkma başarısı gösterdiğini de not düşmek gerekir. 

Almanya muhtemel kadrosu söyle olşuyor: Never - Lahm - Friedirch - Mertesacker - Badstuber - Khedira - Schweinsteiger - Müller - Mesut Özil - Podolski - Klose. Klasik 4-2-3-1 taktiği ile oynacak Almanya karşısında ise süpriz peşinde olan Avustralya'da sakatlıkları bulunan Kewell ve Cahill'in oynayabilecek düzeye geldikleri fakat Verbeek'in Kewell'a ilk 11'de yer vermeyeceği söyleniyor. Avustralya kadrosunda Cahill'in haricinde Galatasaray'dan Neill'de forma giyeceği kesin gibi.

Süpriz beklentisi içinde olanlar var fakat Almanya'nın çok formda olduğunu ve buna kolay kolay izin vermeyeceğini söyleyebiliriz. Avustralya hızlı atağa çıksada bulabilecekleri bir golde onlara yetmeyecektir.


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails