19 Haziran 2010

Hollanda - Japonya (Dünya Kupası Maç Analizleri) - 24

Hollanda - Japonya (14:30) 

Dünkü uyku ilacı kadar etkili İngiltere maçından sonra heyecan ve güzel futbol vaad eden bir maç bizi bekliyor. Roben bu maçta da oynatılmayacak denildi. Onun yerine ilk maçta sonrada girmesine rağmen dikkatleri üzerine çeken Eljero Elia oynayabilir. Japonya'nın iyi takım olduğunu İngiltere karşısında oynadıkları hazırlık maçında görmüştük ve Kamerun karşısında da iyi top oynayınca gruptan çıkma bileti olabilecek 3 puan aldılar.

Hollanda'nın Japonya önünde galibiyete daha yakın olması normal ama bu kadar favori gösterilmesi çok anlamsız. Japonya'nın ilk yarı beraberliğine bile çok az şans tanıyorlar. Artık takımları İngiltere örneğinde olduğu gibi elemelerde oynadığı top ya da ismi ile değil Dünya Kupası'nda oynadıkları futbolla değerlendirmemiz gerekiyor. Hollanda, ofansif yapısı ile gole yakın olup durağan geçen maçı koparabilecek bir yapısı olsa da, Japonya'nında onları uzun süre burada uzak tutacak bir takım oyunu var. 

Muhtemel Kadrolar:

Hollanda Kadro: 4-2-3-1 :Stekelenburg, Der Wiel, Gio, Mathijsen, Hitinga, Bommel, Jong, Kyut, Sneijder, Der Vaart, Persie

Japonya Kadro: 4-1-4-1 :Kawashima, Komano, Tanaka, Makazawa, Nagatomo, Abe, Okumo, Endo, Hasebe, Matsui, Honda

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails