16 Haziran 2010

Honduras – Şili (Dünya Kupası Maç Analizleri) - 15



Honduras – Şili (14:30) 16 Haziran Çarşamba

Honduras’ı Türkiye karşısında izlemiştik. Hocaları aynen şöyle demişti; Türkiye gibi bir takım nasıl olurda Dünya Kupası’nda yer almaz? Bizde şöyle şaşkınlığımızı belirtmiştik; Honduras gibi bir takım nasıl olur da Dünya Kupası’na gider? Gerçi, Dünya Kupası başladığından beri izlediğimiz maçlarda Honduras ayarında top oynayan bir çok takım var. Hücum yönü neredeyse sıfır, bir korner ya da faul ya da olmadı karambol olsa da gol atsam üzerine kurulu taktikler seyirciye 90 dakika maçı zor seyrettiriyor. 

Maça gelince, Şili Honduras önünde kat kat favori olsa da en önemli nokta en büyük silahları golcü Humberto Suazo'nun sakatlığının geçmek üzere olmasına rağmen riske edilmeyip yedek olarak oturtulacağı. Bu onları muhakkak etkilyecek olsa da Şili tek kale oynanacak maçta eninde sonunda gole ve maçı sağlamlaştıracak 2.gole ulaşacaktır. Bir Brezilya - Kuzey Kore maçı daha izleyecek olsak ta, Honduras'ın Kuzey Kore kadar mücadele edemeyebileceğini not düşmek gerekir. Carlos Carmano'nun da oynamasında şüpheler olduğunu belirtelim. Bunlar hep maç saat açıklanacak kadroda kesinlik kazanacak.

Honduras tarafında ise; David Suazo, kaslarında hala ufak biraz ağrılar olsa da Şili karşısında ilk 11’de forma giyecekmiş. Honduras en kadar zayıf olsa da, maçların çoğunun ilk yarısının berabere bittiğini de notlara ekleyelim.

Honduras’ın yıldızı Suazo ile forvette oynayan Carlos Pavon.

Muhtemel Kadrolar

Honduras Kadro: 4-4-1-1: Valladares, Mendoza, Bernardez, Figueroa, İzaguirre, Alvarez, Palacios, Guevara, Martinez, Nunez, Pavon

Şili Kadro: 4-3-3 : Bravo, Ponce, Isla, Vidal, Nedel, Millar, Carmona (şüpheli), Fernandez, Alexis, Suazo  (şüpheli),   Beausejour

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails