9 Mart 2010

Bu Salı da Star TV'de Maç Yok

Star TV, çok eleştiri almıştı ve galiba en büyüğünü de biz buradan yaptık. (Bakınız: Yeter Star TV, Yeter ) Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları ilk defa 2 haftaya yayılmıştı. Bunun amacı futbolseverleri bu futbolun takımlar bazında en üst düzey turnuvasında çeyrek finalde oynanan maçlarda sadece 2 tane canlı yayına mahkum etmemekti. Bu takımların oynadıkları kendi federasyonlarını çok zora soksada herkes destek gösterdi. Düşünün İspanya'da Kral Kupası'nın oynanabilmesi için tek seçenek Atletico Madrid ve Sevilla'nın Avrupa'da final oynamaması. Tabii ki 26 mayıstan sonra da oynanabilir Kral Kupası ama Dünya Kupası nedeni ile bu tarihten sonra FIFA milli takımlarına çağrılan oyuncuların kendi takımlarında forma giymesine izin vermiyor. Atletico Madrid ve Sevilla'nın yabancıları olmadan oynadığı bir Kral Kupası finali de ne kadar ilgi çeker ayrı bir konu.

Evet, böyle önemli bir kupanın en güzel 8 maçından 4'ünü canlı vermek varken, anlamsız bir satış stratejisinden dolayı bizler bu maçları seyredemiyoruz. Bunu da uzun uzun anlatmıştık bir önceki yazılarda. Yarın M.United - Milan maçını canlı olarak verecekler. Tabii ki bunu neden seçtiklerini tekrar tekrar eleştirmeyeceğiz. Daha önce Porto-Arsenal maçında da maç seçme kriterlerinin ne kadar sağlıklı olduğunu eleştirmiştik. (Bakınız: Star TV, bize Porto - Arsenal maçını layık görmüş....)

Aşağıda Star TV'nin bugünkü yayın akışını bulabilirsiniz. 00:15'de yayınlanacak program için kaçırmayın tavsiyesinde bulunmuşlar. Şaka gibi! Onların yüzünden maçları kaçırmışız, maç özetlerini kaçırmayın diyorlar


20:00 Papatyam
Necati arabasıyla bir yayaya çarpıp yaralanmasına yol açınca adli bir süreç başlar Hapse girmekten k...

22:30 Cümbür Cemaat Aile
İsmet baba’nın eski ortağı ve can düşmanı Fikri, İsmet babanın dükkânının tam karşısına sırf onu ifl...

00:15 Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri
Kaçırmayın!

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails