17 Şubat 2010

Star TV, bize Porto - Arsenal maçını layık görmüş...

Dün burada Star TV ve onun bağlı olduğu yayın grubunun büyük bir olasılıkla Aziz Nesin'in Türk İnsanının %70'i aptaldır sözü üzerine kurdukları satış stratejisini uzun uzun eleştirmiştik. Bugünkü yayın programı belli olunca, şaşırtıcı bir şekilde Şampiyonlar Ligi'nden Porto - Arsenal maçının konulduğunu gördük. Bu da kafalara yine soru işareti getirdi. Acaba Star TV, UEFA'dan Şampiyonlar Ligi yayın haklarını alırken, en az bir maçı halka açık kanaldan yayınlama sözü mü verdi? Çünkü yukarıdaki linkten de görebileceğiniz gibi bu haftaki programdan seçilecek en son maç Porto-Arsenal maçı! 

Eğer Star TV yetkilileri, Beckham'ın eski takımına karşı ilk kez forma giyeceği Milan - Manchester United maçını ya da son 5 yıldır Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali geçemeyen ve bunlardan 2005 ile 2006 yıllarında Lyon'a karşı kaybeden, 300 milyon euro transfer harcaması yapmış Real Madrid'in Lyon maçını, Porto-Arsenal maçına tercih ediyorlarsa, bu gösteriyor ki Star TV, yetkililerini bu %70'lik kesimden seçmiş.  

Bu arada, dün Star TV'nin vermediği için kaçırdığımız mükemmel maçın gollerini ve önemli anlarını bu linkten seyredebilirsiniz. Milan'ın son golüne özellikle dikkatli bakın. 

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails