15 Nisan 2010

NBA Playoff 2010 Eşleşmeleri - (Türk Oyuncularının Eşleşmeleri)

NBA 2010 normal sezon maçları dün oynananlarla sona erdi ve play off eşleşmeleri de belli oldu. Her ne kadar Play Off'lar için sadece Chicago Bulls ve Toronto Raptors çekişseydi de, özellikle batı konferansında sıralamalarda son maçlar ile belli oldu. Son maçlarda epeyce eleştirilen ve teknik heyet ile yaşadığı sorunlar ile gündeme gelen Hidayet'in Toronto'su, Chicago'nun üst üste Boston Celtics ve Charlotte Bobcats'i yenmesiyle, sezonu dün kapatmış oldu. Son maçlarda ilk 5 başlamasına rağmen bir çaylak kadar dakika alamayan Hedo'yu geçen sene gibi güzel bir play off sezonundan sonra izleyememek gerçekten kötü. Umarız kendini seneye toparlar ve bir an önce takıma ayak uydurur. 

Dün gecenin bir diğer önemli maçı da Utah ve Phoenix arasındaydı. Maçı kaybeden Jazz, aynı zamanda 3.lük koltuğunuda kaybederek averaj ile 5.sıraya kadar düştü. Bu da bir olası Portland eşleşmesi yerine kendi Division'ın takımı Denver ile eşleşmesine neden oldu ki, her açıdan bir dezavantaj. Sezon maçlarınında 3 tanesini kaybettiler ve sadece 1 galibiyet aldılar.

Diğer Bir temsilcimiz Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks'ın 6.sırada bitirmesi de Cleveland, Orlando ve Boston yerine Atlanta Hawks ile eşleşmesini sağladı. Sezon içerisinde oynadıkları 3 maçın ikisini Atlanta alsada maçlar epey kafa kafaya bitmişti: (102 -106) (98-95) (96-104)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails