9 Nisan 2010

Atletico Kral Kupasını Oynatmayacak (İte Kaka Yarı Finale)

Kendi sahanda berabere kalarak 3 tur geçiyorsan zaten bir yanlışlık vardır bu işte. Evet Şampiyonlar Ligi dahil olmak üzere Avrupa Kupalarında kendi sahasında 6 maç yapan Atletico Madrid'in 5 beraberliği 1 mağlubiyeti bulunuyor. Yarı finale de deplasmanda çoşmaları ile gelmediler. Galatasaray'a 90+2'de ki golü saymazsak, 3 maçta da berabere kaldılar. (Galatasaray:1-2, Lisbon:2-2, Valencia:2-2). Bundan daha da kötüsü her eleme maçı hakem hatalarının sonuca tesiri ile gerçekleşti. (Galatasaray'ın verilmeyen penaltısı, benzerini Atletico La Liga'da söke söke aldı - 2 kırmızı kart çıkan Lisbon maçında sarıların bedava verilmesi ve son olarak dün yaka paça bir yana tecavüz edilircesine ceza sahasında düşürülmesi. 
Valencia'lılar baskıyı hemen kurdular hakem üzerinde fakat Manchester United'ın hocası Fergusan'ın deyimiyle "typical German"lık yapamadıklarından ne kırmızı kartı ne de penaltıyı kapabildiler. Bu arada yarı finalde Liverpool - Atletico Madrid eşleşmesi bir ilk olmasa bile 2 sene önce oynanan Şampiyonlar Ligi maçlarında Fernando Torres'in sakat olması nedeni ile oynayamasından dolayı bu sefer El Nino'nun Vicento Calderon'a ilk dönüş maçı olacak. Kaçırmamak gerek! Tabii ki Star Tv, vermeye tenezzül ederse.

Son olarak bildiğiniz gibi, Kral Kupası'nın oynanması bu sene tehlikede. İspanya Federasyonu, takvim'in iyi yapılmadığı için eleştiri yağmuruna tutulurken tek dileği Atletico Madrid'in elenmesiydi fakat o plan dün yattı.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails