16 Aralık 2009

Tribün Temizlemek - 5 (Sadece Numaralı mı Temizleniyor?)


Yıldırım Demirören, şu ana kadar yapamadığı "tribün temizliğine"  keşke koltukları temizlemeden başlasa. Gerek sonbahar gerek ilkbahar aylarında, gazete kağıdı veya poşetlerle idare ediyoruz fakat yağmurlu kış günlerinde Yeni Açık'ta maç seyretmek gerçekten işkence. 

Öncelikli olarak, tribüne numaralı tarafında da girseniz Kapalı tarafından da ayakkabınızın yarısına kadar çamura bulanıyorsunuz. (Tabii ki botunuz varsa) Yoksa tamamen çamur. Buradaki bir kaç metrekare yeri betonla düzleştiremezler mi? Böylece; ne gölcükler olur ne de çamur. Kapıdan içeri girince de sıkıntı bitmiyor. Bu koltukların daha bir kere sildiklerini görmedim. Yağmurun ıslaklığından çok çamur ve pislik kaplı. Maç günleri 10 kişiyi tam mesai tutsalar, koltukların çoğu oturulabilecek düzeyde olur. Bunun sürü ile olan ve pek faydası olmayan güvenliğe verilen paranın yanında pek bir maliyeti olmaması gerekiyor. 


Stadyumdan çıkarken daha da bir kargaşa olduğundan, artık ne çamura basmamaya ne de gölcüklere girmemeye özen gösterebiliyorsunuz. Yıldırım Demirören sadece taraftar gözünde iyi gözükmek için stadı büyüteceğim diye ortalıkta konuşup rezil olacağına şu anki stadımızın sorunlarını çözse daha fazla faydası olur.
 

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails