18 Kasım 2009

Tribün Temizlemek - 3 (Kim stadın dolmasını istemez?)


Rakip takım taraftarları ve oyuncularından başka Beşiktaş tribünlerinin dolmamasına isteyebilecek bir kişi, özellike bir Beşiktaş taraftarı, tabii ki olamaz diye düşünebilirsiniz fakat biraz ayrıntılara baktığımızda, bir kişinin olabileceği ihtimali ortaya çıkıyor. Açıklanan bilet fiyatlarıda bu konudaki şüpheleri destekliyor. Fenerbahçe maçı her ne kadar sezonun en önemli maçlarından biri olsa da, herkesin tahmin edebileceği gibi bu fiyatlarla bu stadın dolması çok zor.

Manchester United ve Wolfsburg maçları da buna yakın fiyatlardan satıldı. Fakat bu maçın değeri ve önemi diğer Şampiyonlar Ligi maçlarınınkiyle aynı değildir. Avrupa Kupaları her zaman lig maçlarından daha fazla ilgi gördüğü için yönetimin fiyatları yükseltmesi kulüp menfaatine olacağından dolayı, bu konu tartışmaya açık bir konudur.

Fakat, stadın dolmayacağını bile bile lades demek, bunu arkasında art niyet aramamıza  neden oluyor. Bu sezon oynanan diğer derbi maçların bilet fiyatları ile kıyaslama yaparsak, özellikle Fenerbahçe-Galatasaray, onlardan daha pahalı olması gerçekten akıllarda soru işareti oluşturuyor.

Galatasaray-Beşiktaş Derbisi (5.Hafta)
Numaralı Grup 1: 220 TL
Numaralı Grup 2: 165 TL
Kapalı Alt Grup 1: 220 TL
Kapalı Alt Grup 2: 165 TL
Yeni Açık Alt: 50 TL
Yeni Açık Üst: 50 TL
Eski Açık: 50 TL

Fenerbahçe-Galatasaray Derbisi (10.Hafta)
TÜRK TELEKOM VE MİGROS KALE ARKASI TRİBÜNÜ: 66,00 TL
FENERIUM ÜST H-I BLOK: 132,00.- TL
FENERIUM ÜST C-D-F-G BLOK: 154,00.- TL
FENERIUM ALT G BLOK: 205,00.- TL
FENERIUM ALT B-F BLOK 255,00.- TL
FENERIUM ALT C-E BLOK: 305,00.- TL
FENERIUM ALT D BLOK: 315,00.- TL 

Eğer buradaki maksat daha fazla gelir elde etmek ise, gerçekten Beşiktaş'ı yöneten yöneticiler ne ülkemiz ekonomisinden ne de şirket ekonomisinden anlıyorlar ki böyle bir şeyi düşünmek bile istemiyoruz. Buradan çıkan tek sonuç, ne yazık ki, tribünlerin dolmasını istemeyen bir Beşiktaş'lı var.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails