22 Kasım 2009

Besiktas 3 Fenerbahçe 0

Lige tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yapan Beşiktaş'ın son 7 haftada kazandığı 3 puanlarla 13. hafta itibari ile son 6 senenin en iyi performansına ulaşması, takım üzerinde yapılan eleştirilerde soru işareti oluşturuyor. Takıma sihirli bir değnek mi değdi? Tabii ki ne galibiyetlerimizi ne de mağlubiyetlerimizi şansa bağlıyacağız. Dünkü maçı da kaybedebilirdik ve herkesin bildiği gibi Wolfsburg maçını da Galatasaray maçını da kazanabilirdik.

Buradan çıkarmamız gereken sonuç takımları maç skorlarına göre eleştirmekten vazgeçmeliyiz.  İlk 8 hafta yerlere göklere sığdırılmayan Fenerbahçe'nin ne Beşiktaş'tan ne de Galatasaray'dan bir farkı olmadığı son 5 haftada ki maçlarda ortaya çıktı fakat bir çok köşe yazarı 8 maçta 8 galibiyet ile lige devam ederken gözardı edilen sıkıntıları, olumsuz sonuçların gelmesiyle su üstüne çıkartıyor.



Beşiktaş takımına gelince, mücadele ediyor fakat gol pozisyonlarına girmekte zorlanıyor. Bu da doğal olarak 90 dakika maçın içinde olan fakat bir türlü maçı koparamıyan bir takım görüyoruz.Tribünde biraz sıkıntıda çeksek, takımın pes etmeyeceğini bilmek güzel.

Stadyumda sis etkisini çok fazla gösterdi. Her ne kadar futbol oynanabilecek düzeyde olsa da Yeni Açık 3.Kattan görüş alanı epey kısıtlı kaldı. Golleri ve ilk yarıdaki Fenerbahçe'nin pozisyonlarını zor seçebildik.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails