11 Şubat 2010

2010 Dünya Basketbol - ABD 27 Kişilik Kadrosunu açıkladı.


ABD, 2010-2012 yıllarındaki maçlarda takımını oluşturacak kadroyu açıkladı. NBA yıldızlarının bir çoğu kadroda bulunuyor ki; özellikle benim gibi İstanbul'daki B grubu maçlarını da seyredebilecek kişiler heyecanla bekliyordur bu isimleri.  Kadroda bulunup 2008 Olimpiyatları'nda Altın madalya kazanan oyuncular şunlar; Carmelo Anthony (Denver Nuggets); Carlos Boozer (Utah Jazz); Chris Bosh (Toronto Raptors); Kobe Bryant (Los Angeles Lakers); Dwight Howard (Orlando Magic); LeBron James (Cleveland Cavaliers); Chris Paul (New Orleans Hornets); Dwyane Wade (Miami Heat) Deron Williams (Utah Jazz) ve 2004 Olimpiyatları'nda Bronz madalya kazanan Lamar Odom (Los Angeles Lakers) ve Amar'e Stoudemire (Phoenix Suns) de tekrar kadroda.

Kadroya yeni giren oyuncularda şöyle; LaMarcus Aldridge (Portland Trail Blazers); Chauncey Billups (Denver Nuggets); Kevin Durant (Oklahoma City Thunder); Rudy Gay (Memphis Grizzlies); Eric Gordon (Los Angeles Clippers); Danny Granger (Indiana Pacers); Andre Iguodala (Philadelphia 76ers); Al Jefferson (Minnesota Timberwolves); David Lee (New York Knicks); Brook Lopez (New Jersey Nets); Kevin Love (Minnesota Timberwolves); O.J. Mayo (Memphis Grizzlies); Kendrick Perkins (Boston Celtics); Derrick Rose (Chicago Bulls); Gerald Wallace (Charlotte Bobcats) and Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder).

Jason Kidd, 2008'de ulusal maçlara veda ettiği için oynamayacak. Onu izlemekte büyük bir keyif olurdu. Benim ilgi ile beklediğim 2 oyuncu var Kobe ve Lebron. Kobe'yi daha önce Los Angeles Lakers, Chicago'ya geldiğinde Bulls'a karşı seyretmiştim o yüzden umarım Lebron sakatlık yaşamaz ve Abdi İpekçi'de olur bu yaz sonu. 

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails