12 Kasım 2011

Volkan Demirel ve Milli Takım Taraftarı

Düşüşünün en altlarına ulaşmış Türk futbolunu bir ayrı postta konuşmaya bırakarak, Volkan Demirel ile Milli takım taraftarları arasında geçen sürtüşmeye değinmek isterim. Volkan Demirel'e, Milli Takım forması giyen bir kişiye küfür etmek yanlış derseniz kusura bakmayın ama gülüp geçerim. 

Etrafımızdaki bir çok kişinin öncelikli isteğinin kendi kulüp başarısı olduğunu düşünürseniz ve kendi kulüp oyuncularına ettikleri küfürleri gözünüzün önüne getirirseniz, Volkan'a yapılanlar yapanların çoğunluğunun Galatasaray taraftarı olduğunu ve sen onları yenerken 90+5'te topu götün ile kontrol edip artislik yaparsan e doğal olarak küfür yersin. Tabii bu küfürler maç başlar başlamaz olsa ayrı bir konu. Asıl sürtüşme taraftarların takımı eleştirme alkışlarından sonra onun alkışla karşılık vermesinden sonra başlıyor. O da taraftarlara küfür etmiş diyorlar. Arkanda binlerce kişi sana saydırıyor sen bir amk demişin ne olacak diye düşünüyorum. 

Bıradan çıkan sonuç ne kadar kötü oynasanda hata yapsan da (Gökhan Gönül örneğinde olduğu gibi) öyle ezeli rakibinle her fırsatta alay edersen, ya onların kucağına hiç düşmeyeceksin ya da düşünce sessiz sessiz oturacaksın.

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails