25 Kasım 2011

Lamar Odom Beşiktaş'ta (Demirören bayanları kalbinden vurdu)

Lamar Odom'un basketbolu için bir şey yazamacağımdan, neden geldiğini yazalım. Mete Aktaş'ın bu transferde en önemli etkenlerden birinin eşi Khloe Kardashian olduğunu belirtiyor. Bence birinden çok transferi gerçekleştiren etken bu! Eşiniz reality show hastası ise eminim sizde bu aileyi amcanlarınızdan teyzenizden daha yakın takip ediyorsunuzdur. Ben çok rahatlıkla son bir yılda kaç kere hasta olduklarını, dün ne yediklerini ve kabız problemi yaşayıp yaşamadıklarını size anlatabilirim! 

Peki nasıl bu kadar kolay anlaşıldı? Bunun en büyük nedeni ise 2010 Dünya Kupası'nın İstanbul'da olması ve ABD Basketbol takımında Lamar'ın bulunması ve eşinin onu izlemek için yarı final ve final maçlarına gelmesi. Yani Lamar, İstanbul'da 1 aydan fazla kaldı ve burayı çok iyi biliyor. Eşide gördü ve kısa bir süre için gelinebileceğini biliyor. Geriye sadece reality show'da konu üretmek için bir yerlerini yırtan producer'ların Beşiktaş'ı keşfetmesi kaldı.

Arkadaşlar bu aileyi bir Miami bir New York gezdirerek konu çıkarmaya çalışırken. Şimdi ellerinde hiç basılmamış kumsal değerinde bir şehir var. Buradan çok rahat, hiç kasmadan 10 bölüm konu çıkar. Araya da bir iki bölüm Amerika gezisi eklersek işte sana bu sezon bitti.

Umarız Kim Kardashian'da bir ziyarete gelir.Artık Beşiktaş maçlarına gitmek süper kolay olacak. Eşler bizden önce gider. Onlara alınabiliecek en güzel hediye Kardashian yakınlarında bir bilet. Düşünebiliyormusunuz eşinize evlenme yıldönümü için Beşiktaş bileti alacaksınız ve havalar uçacak. Bu işte bir terslik var!

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails