17 Haziran 2011

İşte Gerçek Guti ve Beşiktaş Taraftarı

Guti, İspanya'da tatilini sürdürürken İbiza günlerine ara verip Cuatro kanalında yayınlanan epeyce ünlü El Hormiguero programına katıldı. Programda Türkiye'deki yaşamı ile ilgili bir çok bilgiler verdi. Bu sırada programda bulunan bir Guti hayranı (gerçi Guti manyağı desek daha doğru) kolunda bulunan Guti dövmelerini gösteririken, ki bunlar arasında onun büyük bir kafa resmi, forma numarası, ismi, ailesi ve bilimum dövme varken bir tanesinin yeni takımı Beşiktaş olması epey ilginç geldi ve sizinle paylaşmak istedim. Bende de Beşiktaş dövmesi olsa da bu kadar açık bir şekilde yaptırmaya cesaret edememiştim açıkçası. Demek bu arkadaş Beşiktaş'lı olsa koca bir kartal dövmesinden başlayarak bilimum dövmeyi de vucüduna kazırdı. 

Program Guti'ye bildiği Türkçe kelimeleri sordular. 5 tane olduğunu, onlarında da günaydın, merhaba, sağ, sol, serbest olduğunu söyledi. Valla bu kelimeler ile bpş zamanlarında otobüs muavinliği yapıyor gibi geldi bana.

Diğer bazı sözleri de şöyle,
  • Türk Paparazziler, İspanyol meslektaşlarından beter...
  • 3 Türkçe kelime ile test yaptılar...Tetik, Pis, Çimen...Sadece tetiki bilemedi ki, kim bil o da ayrı bir konu
  • Her zaman maskot gibi yanında tercüman taşıdığı. 
  • Boş zamanlarında internette zaman geçirdiği.
  • Küçük bir stadyumuz olmasına rağmen taraftarların 90 dakika susmadığı. 
  • Programdaki sunucu CNN Türk'teki programı gösterip Saba Tümer'in ona yazdığını ima etti. Guti'de programdan sonra telefonunu isteyip bir arkadaşının doğum gününde ona eşlik etmesini istediğini söyledi ve Saba Tümer'e hayır demek zorunda olduğunu da ilave etti.
Programı 4 parça halinde Youtube'a koymuşlar izlemek isterseniz aşağıda linkleri bulabilirsiniz. İlk bölümde Guti yok...

http://youtu.be/78X7vHpRtG0
http://youtu.be/flMVm5qsMt4
http://youtu.be/rptULujAfhA

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails