9 Temmuz 2010

Ahtapot Paul Açıkladı: Şampiyon İspanya , 3. Almanya


Bu ne marketing başarısı! Herkes hazırlıkları bıraktı, Ahtapot Paul peşinde koşuyor. Bugün bizim saat ile 12'de mesaiye başladı Paul ve ilk önce Almanya-Uruguay maçında Almanya'nın kazanacağını ve 3. olacağını açıkladıktan sonra şampiyonunda İspanya olacağını söyledi.

Aşağıda önceki tahminlerinin fotoğraflarını bulabilirsiniz. Her ne kadar misafir takımı seçtiği konusunda eleştiriler olsa da İngiltere maçında evsahibi takımı seçti.Belki de hakemin şaşı olduğunun farkındaydı ve golü göremeyeceğini varsaydı. Şu anda 10'dan fazla tv kanalı canlı yayın yaparken bir çok kişide görüntüleri buradan alıp canlı yayınlıyor. İnanılmaz bir pazarlama ve reklam başarısı. Tebrik etmek gerekir. Finali bilemezse adı finalleri bilemiyora çıkacaktır ama yine de ömrü yeterse eminim ki 2012 Avrupa Şampiyonası ve 2014 Dünya Kupası'nda onu izleyeceğizdir.

Millet baktı bu çok güzel bir pazarlama, Singapore'da da Mani adlı kuş Ahtapot Paul'a rakip oldu. Mani, bütün çeyrek final maçlarını doğru tahmin ederken yarı finallerde de İspanya Almanya maçını bildi. Mani'nin 2010 Dünya Kupası Şampiyonu tahmini ise HOLLANDA

2 yorum:

Adsız dedi ki...

başlıkta şmapiyon niye ispanya

Sabaha Kadar Futbol dedi ki...

Başlık Paul için

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails